Bør toppstagfestet bevege seg?
Bør toppstagfestet bevege seg?

Video: Bør toppstagfestet bevege seg?

Video: Bør toppstagfestet bevege seg?
Video: VLOGG: FØLLET BEVEGER SEG! 2024, Kan
Anonim

Litt nedover bevegelse er normalt, men alle fra side til side bevegelse kan indikere en defekt montere . Med hjulene fra bakken, grip spiralfjæren så nærme øvre stagfeste som mulig. Hvis det er overdreven bevegelse , øvre stagfeste skal byttes ut.

Dessuten, hva gjør en fjærbeins toppmontering?

De stagfeste fungerer som et festepunkt for topp av kjøretøyene spankulere montering til chassiset og isolerer støy og vibrasjoner fra dekk og kjøretøy.

Spørsmålet er deretter, hvilken lyd lager en dårlig fjær? Når komprimert, banker lyd som ofte blir hørt er forårsaket av spankulere "bunn ut" eller metall-til-metall-kontakt. Hvis du merker at det banker eller klunker lyd kommer fra et område nær dekkene foran eller bak, er det mest sannsynlig på grunn av utslitt eller ødelagte stivere.

Tilsvarende, skal stivere rotere?

Ja, det burde de rotere . Det er derfor det må være peiling der inne. Felles for alle spankulere biler.

Hvilken lyd lager et dårlig fjærbeinsfeste?

Et høyt smell når du kjører over en hull eller et moderat smell når du kjører over støt på veien, kan indikere en defekt stagmonteringslager . Styringen er tyngre, fungerer noen ganger til og med rykkelig; den har mer slark enn vanlig eller reagerer med en forsinkelse på styrebevegelser.

Anbefalt: