Hva er en ikke-OEM?
Hva er en ikke-OEM?

Video: Hva er en ikke-OEM?

Video: Hva er en ikke-OEM?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, Kan
Anonim

Ikke -Original utstyr produsert (" Ikke - OEM ") deler, også kjent som ettermarkedskollisjonsdeler, er generiske deler produsert av uavhengige produsenter som produserer reservedeler og selger dem billigere enn produsenten av originalutstyret.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom OEM og ikke OEM?

Terminologi skjuler definisjonen mellom OEM og ikke - OEM . Den andre typen del som er en ikke - OEM er en "generisk". Generics er ikke originale komponenter Produsent-type deler, men er snarere en reservedel som kalles generisk. Samme passform, samme funksjon, men fullstendig ikke relatert til OEM og OCM -type deler.

I tillegg, hva er et OEM -produkt? En original utstyrsprodusent ( OEM ) er et selskap som produserer deler og utstyr som kan markedsføres av en annen produsent.

På samme måte, er OEM original eller falsk?

OEM står for Opprinnelig Utstyrsprodusent. Derfor en " OEM cover for a Nokia" er en som faktisk selges av Nokia. Dine valg er derfor OEM eller ettermarked(" forfalskning ").

Er OEM -deler bedre?

Noe ettermarked deler er lik eller bedre enn OEM del. Hvis prisen virker for god til å være sann, pass deg for dårlig kvalitet deler . OEM deler pleier å være dyrere, men er lettere å velge og dekkes vanligvis av ett års garanti. Noe ettermarked deler er lik for eller bedre enn OEM del.

Anbefalt: