Er au turn ulovlig i Kentucky?
Er au turn ulovlig i Kentucky?

Video: Er au turn ulovlig i Kentucky?

Video: Er au turn ulovlig i Kentucky?
Video: No U-Turns! - William H Natcher Parkway, Kentucky - 7/2/13 2024, Kan
Anonim

U- Snu . U- svinger er noen ganger lovlig , noen ganger ulovlig . Du kan lovlig gjøre et U - sving : Over en dobbel gul linje, så lenge det er trygt og det ikke er tegn som forbyr det.

Er det på samme måte ulovlig å kjøre barbeint i Kentucky?

Verken statlige eller føderale lover forbyr dette uttrykkelig kjøring en bil barfot . Det er imidlertid en bekymring for hvor trygt en sjåfør kan betjene et kjøretøy uten sko eller med "feil" sko. I Kentucky , det er ikke ulovlig for en sjåfør å betjene bilen sin uten sko.

Hvilke stater tillater også uturn? Lovene varierer etter jurisdiksjon når a U - sving kan eller kan ikke være lovlig . Eksempler på jurisdiksjoner med kodifisert U - sving forbud inkluderer de kanadiske provinsene Alberta og British Columbia og U. S. stater fra Colorado og Oregon. I Alberta, U - svinger er forbudt under visse omstendigheter, for eksempel (ref.

Ved siden av ovenfor, hva er en ulovlig sving?

An ulovlig sving oppstår når en sjåfør svinger på en måte som anses som utrygg. Disse inkluderer U- snu på en hovedvei, kutte av andre sjåfører, snu venstre inn i møtende trafikk uten tilstrekkelig plass og går over i et kjørefelt for raskt.

Kan politiet gjøre ulovlige U -svinger?

Ja, politiet kan bruk bevegelig radar for å gi billetter, på samme måte som de bruker stasjonær radar. Vanligvis, politiet har lov til gjør deg - svinger også, med eller uten lys eller sirener som er aktivert.

Anbefalt: