Hva er slaget øvelser i peloton?
Hva er slaget øvelser i peloton?

Video: Hva er slaget øvelser i peloton?

Video: Hva er slaget øvelser i peloton?
Video: Peloton - Das Bike erklärt | Erfahrungsbericht, Anlieferung und Zubehör 2024, Kan
Anonim

BATTLE DRILLS . Infanteri kampøvelser beskrive hvordan tropper og tropper bruker ild og manøvrering i vanlige situasjoner. De krever at ledere tar beslutninger raskt og gir korte muntlige ordrer raskt.

Videre, hva er de 8 kampøvelsene?

Det er åtte forskjellige kampøvelser : tropp angriper, reagerer på kontakt, bryter kontakt, reagerer på bakhold, banker ut bunkere, rydder et rom, rydder en grøft og bryter et gruvehinder.

På samme måte, hvor mange krigeroppgaver og kampøvelser er det? Der er for tiden 65 krigeroppgaver og 62 kampøvelser blir undervist.

På samme måte kan du spørre, hva er kampøvelse 1a?

SLAGDRILL 1A : CONDUCT SQUAD ATTACK. OPPGAVE. Gjennomfør Squad Attack (7-4-D101). BETINGELSER. Troppen beveger seg som en del av en peloton som utfører en bevegelse for å komme i kontakt eller forhastet eller bevisst angrep.

Hva er et pelotongrep?

En fiende tropp har okkupert defensive stillinger eller flytter til peloton front. Fienden har indirekte ild og CAS-evner. De peloton angriper separat eller som en del av en større enhet. Planer, forberedelser og bevegelse til målet er oppnådd. De peloton er rettet til angrep fienden.

Anbefalt: