Har jeg eiendomsforsikring på hjemmet mitt?
Har jeg eiendomsforsikring på hjemmet mitt?

Video: Har jeg eiendomsforsikring på hjemmet mitt?

Video: Har jeg eiendomsforsikring på hjemmet mitt?
Video: Gå med rullator. Идти с ходунком 2024, Kan
Anonim

Tittelforsikring dekning avhenger vanligvis av om du ha en långivers eller en eierpolicy. Vanligvis du trenge å kjøpe en långivers polise hvis du tar opp lån fra et offentlig boliglån. Det dekker de långiver opp til de mengde av de lån inn de hendelse det oppstår problemer med hjemmets tittel etter finansiering.

I denne forbindelse, trenger jeg tittelforsikring for huset mitt?

Kjøpe utlåner eiendomsforsikring er en obligatorisk del av boliglån prosess. Imidlertid er det ofte en god idé å kjøpe titteldekning for deg selv som huseier. Tittelforsikring kan kompensere deg for skader eller saksomkostninger i en rekke situasjoner.

Dessuten, hva er eiendomsforsikring på et hus? Tittelforsikring er en forsikring politikk som beskytter deg, boligeieren, mot utfordringer med eierskapet til boligen din eller mot problemer knyttet til tittel til ditt hjem. Politikken gir dekning mot tap pga tittel feil, selv om manglene eksisterte før du kjøpte boligen din.

Så, hvordan vet jeg om jeg har eiers eiendomsforsikring?

Til kryss av , spør eiendomsmegleren eller kontoret som avsluttet avtalen om transaksjonen din hvis du er virkelig dekket med eiendomsforsikring . De vil gi deg kontaktinformasjonen til eiendomsforsikring selskapet, og du kan ringe dem for å be om en kopi av eiendomsforsikring Politikk.

Hva er tittelforsikring og hvorfor trenger jeg det?

Tittelforsikring beskytter eiendomskjøpere og boliglångivere mot mangler eller problemer med en tittel når det er overdragelse av eiendomsretten. Hvis en tittel tvist oppstår under et salg, den eiendomsforsikring Selskapet kan være ansvarlig for å betale spesifiserte juridiske skader, avhengig av retningslinjene.

Anbefalt: