Hvorfor kommer gass ut av forgasseren min?
Hvorfor kommer gass ut av forgasseren min?

Video: Hvorfor kommer gass ut av forgasseren min?

Video: Hvorfor kommer gass ut av forgasseren min?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

Et av de mer vanlige spørsmålene vi får angår enten den overveldende lukten av gass kommer fra forgasser eller drivstoff lekker ute av bollen eller overløp. Begge tilstander er vanligvis forårsaket av en fast eller slitt flottørnålventil. En annen vanlig årsak er bruken av drivstoff som inneholder etanol.

På samme måte kan du spørre hvorfor det kommer gass ut av forgasseren min?

Flere ting forårsaker a forgasser å lekke gass . En annen årsak til en gass lekkasje er en stikkende flottør inne i forgasser bolle. Dette tvinger gass ut på sidene av bollen. Hvis det drypper bensin i halsen på forgasser , problemet er mest sannsynlig en kule tilbakeslagsventil inne i forgasser kropp.

På samme måte, hvorfor må jeg helle gass i forgasseren for å starte? La oss få tilbake til det grunnleggende. Hvis du må helle gass inn i det karbohydrater , der er et problem med brensel leveranse. Hvis det er er eventuelle hindringer i eller til karbohydrater , du vil ha drivstoff sult. Sjekk alt brensel linjer, brensel filtre, og den "gamle gass "seg selv som et problem.

Dessuten, hvorfor spytter forgasseren min gass rett opp?

Hvis det er spytter ut gass hornet til karbohydrater , det er et timingproblem. Dette timingproblemet kan være altfor mye timing, altfor lite timing, eller mest sannsynlig plugg ledninger på feil, så de skyter til feil tid.

Hvorfor spytter forgasseren min ut gass?

Tilbakeslag gjennom karbohydrater ( spytter eller hoste) oppstår vanligvis om morgenen når en karbohydrater luft/ brensel blandingen er litt for slank. Som med bakslag, hoste eller spytter kan også være forårsaket av et dårlig tenningssystem, for eksempel kryssfyring, som sender en gnist til en sylinder som har inntaksventilen åpen.

Anbefalt: