Hvor mye koster det å programmere en bilfjernkontroll?
Hvor mye koster det å programmere en bilfjernkontroll?

Video: Hvor mye koster det å programmere en bilfjernkontroll?

Video: Hvor mye koster det å programmere en bilfjernkontroll?
Video: programmering av fjernkontroll Basic 800 2024, Kan
Anonim

Det avhenger av flere faktorer. De koste av bil nøkkel programmering kan variere avhengig av årsmerke og modell kjøretøy og om du tar den med til forhandleren eller din lokale billåsesmed. Bil nøkkel programmering varierer fra den lave enden av $50 til så høyt som $500.

Hvor mye koster en låsesmed herav for å programmere en nøkkelfob?

Avhengig av kompleksiteten, en ny nøkkelfob kan koste alt fra $50 til $400. Hvis du kjøper en erstatning fra en låsesmed eller en forhandlers serviceavdeling og få dem program det for deg, betaler du full pris for enheten så vel som arbeidskraft kostnader.

På samme måte, hvor mye koster det å programmere en fjernkontroll? Nøkkel og fjernprogrammering kan rekkevidde i koste mellom $ 25 og $ 125, avhengig av hva verktøy og programvare låsesmeden eier for bilen din. Lockouts er vanligvis fra $ 50-$ 100.

Kan jeg dessuten programmere min egen nøkkelfob?

I noen tilfeller, det vil være mulig å program en nøkkelfob på egen hånd . Hver bil kommer til å ha en veldig distinkt programmering metode. Hvis de fjernkontrollen er ikke tom og har tidligere blitt programmert til en annen bil, så dette vil ikke jobbe.

Programmerer AutoZone nøkkelfobber?

Vel ja og nei. AutoZone og mange av de andre store boksen bildeler forhandlere gjøre har bil fjernkontroller og nøkkelfobber å selge. De kommer med instruksjoner for å selv- program disse fjernkontrollene i. Noen butikker vil hjelpe deg med det programmering.

Anbefalt: