Hva dekker en huseiers forsikring?
Hva dekker en huseiers forsikring?

Video: Hva dekker en huseiers forsikring?

Video: Hva dekker en huseiers forsikring?
Video: Hva dekker egentlig innboforsikringen? Se vår interaktive guide! 2024, Kan
Anonim

Huseierforsikring er en form for eiendomsforsikring at dekker tap og skader på en persons hus og eiendeler i hjem . De Politikk vanligvis dekker innvendig skade, utvendig skade, tap eller skade på personlige eiendeler og skade som oppstår mens du er på eiendom.

Hva bør min huseierforsikring dekke i denne forbindelse?

Typisk huseierforsikring retningslinjer tilbyr dekning for skader forårsaket av brann, lynnedslag, vindstormer og hagl. Du kan kanskje kjøpe separat forsikring retningslinjer for å beskytte ditt hjem og eiendeler mot slike typer risiko.

For det andre, hva dekkes av en bestemt type forsikring? Dette retningslinjetype er spesielt for leietakere, siden det dekker kun eiendeler og personlig ansvar - ikke bygningskonstruksjonen, som utleier kjøper forsikring til. Tilhørigheter er vanligvis dekket mot de samme farene som en HO-2 bred form huseiere forsikring.

Spørsmålet er også hva huseierforsikring betaler for i tilfelle skade på huset ditt og dets innhold?

Vanligvis kalt "andre strukturer dekning," de fleste huseierforsikring hjelper betale for strukturer på eiendommen din at er ikke festet til din hjem, som skur, frittliggende garasjer og gjerder. Hvis din eiendeler er skadet eller ødelagt i en brann, huseierforsikring kan hjelpe betale å reparere eller bytte dem.

Hvilket område er ikke beskyttet av de fleste huseierforsikringer?

  • Jordskjelv og vannskader. I de fleste stater dekkes ikke jordskjelv, synkehull og andre jordbevegelser av standardpolisen din.
  • Vedlikeholdsproblemer. Å ta vare på hjemmet ditt kan hindre deg i å måtte betale for kostbare reparasjoner som huseierforsikringen din ikke dekker.
  • Andre unntak.
  • Minimal dekning.

Anbefalt: