Vil en dårlig EGR-ventil gi en kode?
Vil en dårlig EGR-ventil gi en kode?

Video: Vil en dårlig EGR-ventil gi en kode?

Video: Vil en dårlig EGR-ventil gi en kode?
Video: Как неисправный EGR влияет на работу двигателя - видео отчет - 2024, Kan
Anonim

Hvis jeg har en dårlig EGR-ventil , vil den kast en kode for en brannfeil i sylinder nummer 2? EN dårlig ventil mest sannsynlig vil forårsake en tilfeldig brannfeil siden den ikke leder eksosgasser til en bestemt sylinder. Hvis du er får en kode for sylinder nummer 2, sjekk injektoren, gnisten eller drivstoffet problemer for den sylinderen.

På samme måte kan man spørre, hva er symptomene på en sviktende EGR -ventil?

Grov tomgang En av de vanligste symptomer et problem med bilens EGR ventil er en grov tomgang. Det er ikke uvanlig for EGR ventiler å fungere feil og bli sittende fast i åpen stilling. Dette kan føre til at resirkulering av avgass kan oppstå og forårsake grov tomgang selv om forholdene ikke er ønskelige.

Man kan også spørre, kan en EGR -ventil rengjøres? Ja du kan . Rengjøring de EGR ventil det er lett. Du trenger ikke kjøre bilen til et verksted for å få enheten renset . Alt du trenger er et par håndverktøy, litt albuefett og en god kvalitet EGR systemrens.

Foruten ovenfor, hvilken kode vil en dårlig EGR-ventil kaste?

Hvis jeg har en dårlig EGR-ventil , vil den kaste en kode for feiltenning i sylinder nummer 2? Svar: A. dårlig ventil mest sannsynlig vil forårsake en tilfeldig feiltenning siden den ikke leder eksosgassene til en bestemt sylinder.

Kan en dårlig EGR-ventil forårsake feiltenning?

Motoren kan gå i stå fordi den ikke får nok gassåpning. De årsaken er ofte et problem i tomgangskontrollsystemet. Det første du må kontrollere er inntaksvakuumet med vakuummåler. An EGR ventil det lekker kan fungerer også som en vakuumlekkasje og årsaken en tilfeldig feilbrann.

Anbefalt: