Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet jeg om pitmanarmen min er slitt?
Hvordan vet jeg om pitmanarmen min er slitt?

Video: Hvordan vet jeg om pitmanarmen min er slitt?

Video: Hvordan vet jeg om pitmanarmen min er slitt?
Video: Hvordan man farver gråt hår! Lysende og farvende gråt hår! 2024, Kan
Anonim

Symptomer på en dårlig eller sviktende pitmanarm

  1. Dårlig styring . Hvis du legger merke til styringen din har mye lek mens du kjører, som f.eks de hjulet svinger mer enn det burde før de hjul kobles inn, så er sjansen stor pitman-armen din må ses på.
  2. Vandrer til de venstre eller høyre mens du er på de vei.
  3. Manglende evne til å styre.

På samme måte, hvor lenge varer en pitmanarm?

De Pitman arm brukes hver gang du snur på rattet (enten motoren går eller ikke). Imidlertid er den utrolig slitesterk og med riktig service- og vedlikeholdsplan skal vare for hele kjøretøyets levetid.

Videre, hva er hensikten med en pitmanarm? De Pitman arm er en styrekomponent i en bil eller lastebil. Som en kobling festet til rattkassen (se resirkulerende kule) sektoraksel, konverterer den vinkelbevegelsen til sektorakselen til den lineære bevegelsen som er nødvendig for å styre hjulene.

Hva skjer om dette, hvis en pitmanarm brytes?

Når de pitman arm feiler fullstendig, vil du miste all styring i kjøretøyet. De pitman arm bør byttes ut før problemet kommer til dette punktet. Hvis du har dårlig styring, bilen ser ut til å vandre, eller du har mistet all evne til å styre, sjansen er stor pitman arm må byttes ut.

Er en ledig arm og en pitman -arm det samme?

De Pitman arm er hovedspilleren mens ledig arm er en svingbar støtte for styreleddet. Vanligvis er en ledig arm er festet mellom den motsatte siden av senterlenken fra Pitman arm og kjøretøyets ramme for å holde midtleddet i riktig høyde.

Anbefalt: