Krever LED-lysarmaturer spesielle ledninger?
Krever LED-lysarmaturer spesielle ledninger?

Video: Krever LED-lysarmaturer spesielle ledninger?

Video: Krever LED-lysarmaturer spesielle ledninger?
Video: LED batteri lamper - lys uden ledning 2024, Kan
Anonim

Ja og nei. For det første er ikke alle lysdioder dimbare. Noen av våre industrielle og kommersielle LED-armaturer (høye bukter, flom, område belysning , ettermontering) arbeider med et 0-10V dimmesystem. 0-10V dimming krever spesielle ledninger og a spesiell type dimmer.

På samme måte spørs det om LED-pærer krever spesielle armaturer?

Skru inn Lysdioder krever ingen ettermontering i eksisterende stikkontakter fordi de ikke bare inneholder lys -emitterende diode men også den elektroniske driveren som får det til å fungere. (I en spesiell LED-armatur derimot er sjåføren i lysarmatur og pære inneholder bare dioden.)

Videre, hva er de 3 ledningene på LED-lys? Vanligvis en hvit og en svart metalltråd vil bli gitt. Den hvite vil normalt være bakken (-) og den svarte vil være den positive (+). LED lys med 3 ledninger vil være en multifunksjon lys . De kan (de fleste ganger) brukes i den konfigurasjonen som er riktig for din applikasjon.

Bare så, fungerer LED-lys med gamle ledninger?

Når du har funnet ut problemet og fikset det om nødvendig, så ja, LED pærer skal vare lenger og spare energi selv om ledninger er gammel . For eksempel noen LED pærer er ikke laget for å brukes i helt lukkede armaturer, og å bruke dem på denne måten vil gjøre dem overopphetede og brenne ut raskere.

Hvorfor kan ikke LED-pærer lukkes?

Ved hjelp av en Ledpære i en vedlagt armatur når den ikke er designet for det kan forårsake pære overoppheting, noe som kan forårsake skade på lyspære og armatur. Selv litt ekstra varme kan forkorte levetiden til den pære og hindre deg i å nyte den fulle verdien av investeringen din.

Anbefalt: