Kan du snu fallaksler?
Kan du snu fallaksler?

Video: Kan du snu fallaksler?

Video: Kan du snu fallaksler?
Video: 10 часов расслабляющей музыки - спокойное фортепиано и гитара, музыка для сна, музыка для учебы 2024, Kan
Anonim

Vend de aksel tilbake slik det skal være - med nye U-bolter, men ingen endring til noe annet (dvs. bruk de originale fjærfestene som de er) - og alt skal være i orden. Hvis det er ikke greit du har brukt veldig lite, og kan velg et neste trinn. Eller du kan behold den våren over, og sett nye sitteplasser på snu den.

Med tanke på dette, kan du snu en hengeraksel?

Vend de aksel tilbake slik det skal være - med nye U-bolter, men ingen endring til noe annet (dvs. bruk de originale fjærfestene som de er) - og alt skal være i orden. Hvis det er ikke greit du har brukt veldig lite, og kan velg et neste trinn da. Eller du kan hold den våren over, og legg nye abbor på snu den.

Hva betyr i tillegg vendt aksel? Vende RV campingvogn aksler betyr montering av aksel eller aksler under fjærene i motsetning til over fjærene. Dette øker tilhengeren omtrent 7 tommer. Det er ofte gjort for mer bakkeklaring. De aksel er så boltet under fjæren.

På denne måten kan du snu overleggsaksler?

Overliggende aksler har endret seg gjennom årene, så det er ikke mulig å få et rett opp og ned svar. Overleggsaksler ble tradisjonelt bygget med en 5 mm camber så inverterte disse aksler ville har katastrofale resultater. Spørsmålet om å snu en aksel har fordeler og risiko.

Er det trygt å snu en akseltrailer?

Snu de aksel fra underslung til overslung vil heve trailerens tyngdepunkt, noe som potensielt gjør det mer følsomt for kryssvind. Hvis din tilhenger reiser trygt på veien til enhver tid, blar de aksler vil ikke være grunn til bekymring.

Anbefalt: