Hvordan fjerner jeg et medlem fra AAA?
Hvordan fjerner jeg et medlem fra AAA?

Video: Hvordan fjerner jeg et medlem fra AAA?

Video: Hvordan fjerner jeg et medlem fra AAA?
Video: Hvordan fjerne unntak fra medlem? 2024, Kan
Anonim

Hoved medlemmer kan logge på Min konto og velge Tilknyttet Medlemmer Informasjonsalternativ. Her kan du velge å ta bort og legg til medarbeider medlemmer . Du kan også ringe AAA på (800) 836-2582 eller besøk en AAA Reisesenter.

Har AAA på samme måte et avbestillingsgebyr?

AAA belaster ikke a avbestillingsgebyr for bilforsikring. Hvis du er avbryter din AAA medlemskap også, $ 10 avbestillingsgebyr gjelder for enkelte regioner.

Hvor mange tau får du også med AAA? Hvis du er medlem med AAA Plus® fordeler, du kan slepes opptil 100 miles til ethvert reisemål. Hvis du er medlem med AAA Premier® fordeler, du kan bruke en av dine sleper én gang per husstand per medlemsår i opptil 200 miles, og opptil 100 miles for eventuelle gjenværende serviceanrop.

kan jeg bruke min AAA for noen andre?

I følge AAA , medlemskapet gir fordeler for det faktiske medlemmet, ikke kjøretøyet. Det betyr om du er med noen andre som har bilproblemer, du kan bruke kortet ditt for å få service på bilen din. Det samme ville fungere hvis du ikke har et medlemskap, men en venn som reiser med deg har det.

Kan min kone bruke mitt AAA -kort?

Ja, men de må være et tilknyttet medlem. Primærmedlemmet er den første personen i husstanden som blir med AAA . Medlemskapet inkluderer veihjelp og alle andre tjenester og fordeler. Tilknyttede medlemmer får de samme tjenestene og fordelene som Primærmedlemmer, men den årlige medlemstallet er betydelig lavere.

Anbefalt: