Hvorfor lager Honda Accord en raslende lyd?
Hvorfor lager Honda Accord en raslende lyd?

Video: Hvorfor lager Honda Accord en raslende lyd?

Video: Hvorfor lager Honda Accord en raslende lyd?
Video: Honda Accord 2.0 Turbo 2018 X поколения. Замена масла, смотрим подвеску , замена фильтра салона. 2024, Kan
Anonim

Hva er vanlige årsaker min Honda Accord motor rangler ? Mens det er en rekke grunner til at du Honda Accord er skrangle , de vanligste 3 er kuleleddene, stag eller stagfeste, eller et problem med svingstanglenkene.

Videre, hvorfor rasler bilen min når den går på tomgang?

Der er flere årsaker til at motoren skrangle samtidig som på tomgang . Med din bil , varmeskjoldet eller et undermotorskjerm er mest sannsynlig. De andre årsakene er AC -kompressorkoblingen, tomgangsskiven eller beltestrammeren. Når varmeskjoldene løsner, de kan lage en blafrende lyd når kjøretøyet er beveger seg.

I tillegg, hvorfor lager bilen min en raslende lyd når den akselererer? Hvis du hører et ping eller raslende lyd ved akselerasjon , lavoktandrivstoff kan være årsaken. Pinging (også kalt fortenning eller detonasjon) kan også være et resultat av karbonavleiringer, en dårlig bankesensor, overoppheting eller feil tenningstidspunkt.

Når det gjelder dette, hvordan fikser jeg en raslende støy når jeg akselererer?

Raslende lyder ved akselerasjon kan være forårsaket av lave væskenivåer i A/T. Åpne panseret og sjekk væskenivået. Hvis bilen går tom for girolje, fyll på reservoaret til riktig nivå. Etter å ha gjort dette, start bilen og ta en kort prøvekjøring for å se om problem går bort.

Hvorfor er min Honda Accord så høy?

Hvis det er en lekkasje i eksosmanifolden kan det føre til at motoren går høyere , sprut og løp ujevnt. I de fleste tilfeller vil den også utløse kontrollampen for motor. En sprukket eller lekker eksosmanifold kan skape større problemer på grunn av de varme gassene som slipper ut.

Anbefalt: