Er ledig hjemmeforsikring dyr?
Er ledig hjemmeforsikring dyr?

Video: Er ledig hjemmeforsikring dyr?

Video: Er ledig hjemmeforsikring dyr?
Video: Ejerskifteforsikring - Hvad dækker en ejerskifte forsikring? 2024, Kan
Anonim

Du bør være forberedt på å betale rundt 50% mer for ubesatt eller ledig boligforsikring enn du ville gjort for en vanlig huseiere Politikk. Den nasjonale gjennomsnittlige årlige koste av huseierforsikring er $ 1, 083, og de fleste huseiere bør forvente å betale omtrent $ 500 per år mer for ledig og ledig husforsikring.

På samme måte kan du spørre, er det dyrere å forsikre et tomt hus?

Når det er beboere i hus det er mye tryggere og mindre en risiko for forsikringsselskapene som det er noen som begrenser skader fra ulykker og hindre vandaler i å slå. På grunn av dette, ubesatt eiendom forsikring kan ofte være mer kostbar.

Tilsvarende, hva betyr ubebodd for boligforsikring? I forsikring terminologi, en ubebodd eiendom (en står tom i 30 til 60 dager) er ikke dekket for visse "forsikrede farer". I lekmannsbetingelser som vanligvis midler tyveri, tyveriforsøk, skadeverk og vannskader.

Dessuten, hvor mye koster ubebodd husforsikring?

De koste av forsikring til ledige hjem kan variere mellom tilbydere og retningslinjer, men gjennomsnitt pris på dekning for hjem det er tømme for 31 til 60 dager er £133.

Hvorfor er ledig boligforsikring så dyr?

Ledig boligforsikring koster alt fra 50% til 150% prosent mer enn tradisjonelt huseierforsikring premie for det samme eiendom . Økningen i premie er direkte relatert til økningen i risikoboliger som står uten tilsyn, inkludert den høye sannsynligheten for hærverk, løsdrift, tyveri og værskader.

Anbefalt: