Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet du om det øvre kuleleddet ditt er dårlig?
Hvordan vet du om det øvre kuleleddet ditt er dårlig?

Video: Hvordan vet du om det øvre kuleleddet ditt er dårlig?

Video: Hvordan vet du om det øvre kuleleddet ditt er dårlig?
Video: ⚡ Hva er de svake punktene til Tesla Model S? Er denne gamle el-bilen fortsatt i live? 2024, Kan
Anonim

Symptomer på en dårlig eller sviktende kuleledd (foran)

  1. Det kommer klunkende lyder fra de frontfjæring. En av de de vanligste symptomene på en problem med suspensjon kuleledd det kommer clunking lyder fra de bilens fjæring foran.
  2. Overdreven vibrasjon fra de foran de kjøretøy.
  3. Styring vandrende til de venstre eller høyre.

Er slitte kuleledd dessuten farlig?

Kuleledd med mange ha på er farlig og bør byttes ut fordi det er en fare de ledd kan bryte eller trekke fra hverandre, slik at fjæringen kan kollapse. Som med kuleledd , når den ene trekkstangen slutter er slitt ut, nærmer de andre seg sannsynligvis slutten av levetiden også.

Vet også, hvordan sjekker du kuleledd? Til kryss av de kuleledd i et kjøretøy med kort langarmsoppheng, se under bilen for å se om du kan finne en slitasjeindikator på bunnen av rattet. Hvis beslaget stikker ut, vil kuleledd burde være greit.

Også å vite er, hvor lenge kan du kjøre på en dårlig øvre kuleledd?

kort svar er at det kommer an på hvordan dårlige de er. den nedre kuleledd blir vanligvis mer slitasje enn øverste . Jeg vil si, hvis det bare er litt vrenging i det heller ledd , du burde har ikke noe problem kjøring 500 mil.

Er det vanskelig å bytte kuleledd?

Fra det synspunktet, ja, det er det vanskelig å erstatte kuleledd - mer enn grunnleggende DIY -ferdigheter og verktøy kreves. Det er også en sikkerhetsdimensjon for å være i nærheten av et suspendert kjøretøy, og en komprimert fjær som har nok kraft til å forårsake alvorlig skade hvis den løsner.

Anbefalt: