Kan du installere eksos uten sveising?
Kan du installere eksos uten sveising?

Video: Kan du installere eksos uten sveising?

Video: Kan du installere eksos uten sveising?
Video: Sveising på tynnplater (karosseri) 2024, Kan
Anonim

Hvis du kjøp bare en lyddemper seg selv (IE generisk magnaflow) den ER mulig å gjør det uten sveising men ikke verdt innsatsen. Ja. Eksos klemmer. De er dimensjonert for forskjellige rørområder, og vil lag en anstendig forsegling (men ikke fullt så god som sveising ).

Må jeg også sveise eksosen min?

Som enhver del av en bil, kan lyddempere til slutt slites ut eller bli skadet mens du kjører din kjøretøy. Mange lyddempere holdes på plass med lyddemper klemmer og gummihengere, selv om noen kan være det sveiset . I begge tilfeller kan du trenge å sage det gamle lyddemper ut av eksos rør for å installere en ny.

Vet du også, hvor mye koster det å sveise en lyddemper igjen? Typisk kostnader : Liten lyddemper reparasjoner (som f sveising en løs men fortsatt fungerende lyddemper inn igjen plassere eller fikse ødelagte klemmer) kan koste $30-$500 eller mer, avhengig av det spesifikke arbeidet som er utført og lokale arbeidspriser. CostHelper Readers rapporterer å betale $ 40-$ 300 for lyddemper reparasjoner, på en gjennomsnittlig kostnad på $138.

Ved siden av dette, kan du installere en lyddemper selv?

Du kan ta bilen din til en lyddemper handle for en erstatning, men installere en ny lyddemper selv er ganske enkelt og kostnadseffektivt. Til fullfør din lyddemperinstallasjon , du trenger en jack til løft opp bilen, en skiftenøkkel, skralle i forskjellige størrelser, smøremiddel og muligens en baufil.

Er det bedre å sveise eller klemme eksos?

Det er mye lettere hvis du velger og bruker de riktige tetningene. Det er ingen grunn til at det ikke kan bli så vellykket som sveising en lyddemper . Klemming er ideell for alle som prøver å installere en ny eksos komponent hjemme. I tillegg har eksosklemmer trenger ikke noen service, men å stramme til eksosklemmer nå og da.

Anbefalt: