Når bør du kjøpe snødekk?
Når bør du kjøpe snødekk?

Video: Når bør du kjøpe snødekk?

Video: Når bør du kjøpe snødekk?
Video: Hvordan Vite Hvilke Dekk Du Skal Kjøpe Når Du Velger Vinterdekk 2024, Kan
Anonim

Værforhold

Den generelle konsensus er at hvis du bor på et sted hvor temperaturen er konsekvent under 7,2C, eller når du må kjøre i utfordrende vinter forhold, vinterdekk kan være et godt valg for du.

På samme måte, gjør vinterdekk virkelig en forskjell?

Vinterdekk få sin fordel ikke bare fordi de har overlegne slitebanemønstre som er designet for trekkraft på is og snø , men fordi de bruker mykere gummiblandinger for å forbedre grepet. Det betyr at når det er kaldt, enten det er på tørt fortau, snø , eller slush, vil det gå bedre enn en hel sesong.

er snødekk nødvendig? Nei, det anbefales ikke å beholde vinterdekk på kjøretøyet ditt hele året. Å gjøre det vil koste deg mer penger i det lange løp. Vinterdekk slites mye raskere enn hele sesongen dekk , spesielt i varme/tørre forhold, så det er best å bruke dem bare under vinter sesong for topp ytelse.

Dessuten, når bør du kjøpe vinterdekk?

Men slitebanene deres slites raskt, og de dekk burde kun brukes i vinterhalvåret. Når tiden er inne å kjøpe dekk , velg fire vinter /snø dekk for den beste balansen mellom håndtering og grep. Men ikke vent, for vinter /snø dekk er laget i lavsesongen.

Kan du bruke snødekk hele året?

Her er noen spesifikke grunner til det bruker vinterdekk år runde anbefales ikke. Raskere ha på på varmt, tørt fortau - slitebanen gummi av vinterdekk er betydelig mer fleksibel enn det av alle sesong og sommer dekk . Du vil ikke få den skarpe responsen fra a vinterdekk i varmt vær.

Anbefalt: