Er rød diesel og fyringsolje det samme?
Er rød diesel og fyringsolje det samme?

Video: Er rød diesel og fyringsolje det samme?

Video: Er rød diesel og fyringsolje det samme?
Video: Sådan bestiller du fyringsolie 2024, Kan
Anonim

Selv om Fyringsolje og Terrengdiesel drivstoff er samme farge, rød (de rød fargestoff i brensel brukes til å skille for skatteformål), er de ikke samme drivstoff . Derimot, fyringsolje kan ikke brukes i applikasjoner som krever det Terrengdiesel av grunnene nevnt ovenfor.

På samme måte spørs det om rød diesel er det samme som fyringsolje til hjemmet?

Forskjellen mellom Oppvarmingsolje til hjemmet og parafin. Fyringsolje er diesel drivstoff . Det er farget rød for å indikere at det ikke er lovlig å brenne i en diesel kjøretøy fordi rød fargestoff indikerer at det ikke ble betalt veiavgifter med den.

Spørsmålet er deretter, kan du blande rød diesel og vanlig diesel? Nei, rød diesel er nøyaktig det samme drivstoffet som veien diesel , bortsett fra rød fargestoff tilsatt den. Alle diesel -drevne motorer kan bruk rød diesel , selv om du vil bryte loven hvis du bruke den i veigående kjøretøy.

kan jeg bruke rød diesel i stedet for fyringsolje?

A: Ja, det er et alternativ til rød diesel , men bare for oppvarming applikasjoner. Dette kalles Industrial fyringsolje og er null mva brensel . Dette drivstoffkanne bare være brukt i oppvarming applikasjoner. Lær mer om fordelene ved å bytte fra rød diesel til industriell fyringsolje.

Kan rød diesel skade motoren din?

Nei, siden det bare er vanlig diesel med en rød farge. Fargestoffet i seg selv vil ikke gjøre noen skader til din motor eller andre indre deler av bil enten. Off road maskiner bruker det samme diesel motor som alle andre kjøretøy.

Anbefalt: