Hvorfor hadde salonger svingbare dører?
Hvorfor hadde salonger svingbare dører?

Video: Hvorfor hadde salonger svingbare dører?

Video: Hvorfor hadde salonger svingbare dører?
Video: Катамараны Dufour 48. Первый катамаран, построенный компанией Dufour Catamarans. 2024, Kan
Anonim

De var praktiske fordi de ga lett tilgang, kuttet ned støvet fra utsiden, lot folk se hvem som kom inn og sørget for litt ventilasjon. Viktigst av alt, det beskyttet det som skjer i salong fra de "skikkelige damene" som kan komme forbi.

Hva kalles salongdørene i denne forbindelse?

Kafe dører er ikke lenger kalt " salongdører . "Forstedene på 1960- og 70 -tallet hadde ofte" salongdører "mellom kjøkken og spisestue. Da virket det som om solen hadde gått ned svingende portaler, men kafé dører er tilbake, av noen gode grunner: De definerer visuelt rommet.

På samme måte, hvorfor kalles en salong en salong? EN salong er et gammeldags navn på en bar eller en taverna. Ordet kommer fra den franske salongen, og det hadde opprinnelig samme betydning, «stue». Seinere, salong betydde "hall", spesielt en på en båt eller et tog.

Følgelig, hva er batwing -dører?

Funksjonen til en dør er å forsegle den blenderåpningen, gi visuelt og lydmessig personvern, beskyttelse mot elementene og nekte tilgang til mennesker som ikke skal passere gjennom veggen. Saloon dører , også kjent som flaggermusdører , kan paneler, lameller eller planker.

Hva er formålet med dører?

Hoved funksjonen til døren er å opprettholde personvernet og sikkerheten inne i rommet eller huset når det er stengt. Dører gi forbindelse mellom de ulike interne rommene i huset. Det gir en estetisk utsikt til huset. Åpen dør gir belysning og ventilasjon til forskjellige rom i huset.

Anbefalt: