Hvordan sjekker du camber?
Hvordan sjekker du camber?

Video: Hvordan sjekker du camber?

Video: Hvordan sjekker du camber?
Video: регулировка развала болта 2024, Kan
Anonim

Til sjekk camber , sørg for at bilen står parkert på plant underlag. Hvis ikke, faktor bakken skråningen inn i camber lesning. Plasser deretter en rett kant over hjulet (bruk den indre leppen hvis den ytre er hakk eller ujevn) og bruk en vinkelsøker for å avsløre camber.

På samme måte kan du spørre, hvordan gjør du en camber -justering?

Små metallskiver er nødvendig for å gjøre noen camber justering. Løsne den øvre kontrollarmen der den møter sjokktårnet. Plasser en 1/32 tommers shim for hver 1/2 grad av camber det er nødvendig. Stram den øvre kontrollarmen og sett på igjen dekk.

Også, hvordan kan jeg teste camber hjemme? Til sjekk camber , sørg for at kjøretøyet er parkert på jevnt underlag. Hvis ikke, ta med bakkehellingen inn i camber lesning. Plasser deretter en rett kant over hjulet (bruk den indre leppen hvis den ytre er hakk eller ujevn) og bruk en vinkelsøker for å avsløre camber.

Dessuten, kan camber justeres?

Når til Juster Camber Camber problemer dukker vanligvis opp som problemer med håndtering eller slitasje på dekk. Vanligvis vil alle fire hjulene ha noe negativt camber , og et kjøretøy vil ha en tendens til å trekke til den siden som har mest positiv camber . Camber må kanskje være justert hvis bruksscenarioet ditt krever bedre ytelse i svinger.

Hva forårsaker negativ camber?

Det er vanligvis et resultat av bøyde opphengskomponenter, eller utplasserte festepunkter. Dårlige hjullager, dårlige foringer, løse kuleledd, ujevn fjærkompresjon, feiljustert kjørehøyde, ujevn vektbalanse i bilen, og til og med feil oppblåste dekk kan alt sammen gi deg dårlig camber.

Anbefalt: