Innholdsfortegnelse:

Bør du bruke wd40 på dørhengsler?
Bør du bruke wd40 på dørhengsler?

Video: Bør du bruke wd40 på dørhengsler?

Video: Bør du bruke wd40 på dørhengsler?
Video: 15 ЛАЙФХАКОВ С WD-40, КОТОРЫЕ УПРОСТЯТ ВАШУ ЖИЗНЬ 2024, Kan
Anonim

Smøring Hengsler med WD-40

Men en sted hvor du burde ikke bruk WD-40 er en pipende Dørhengsel , som smøremiddel kan tiltrekker seg smuss og støv, og kan til slutt forårsake hengsel pin til blir svart. Bedre valg til stille skrikene er vanlig såpe eller vaselin.

Med tanke på dette, hva er det beste smøremiddelet for dørhengsler?

De to beste smøremidlene å bruke på hengsler er silikon spray og rørleggerfett (et lett, luktfritt fett som brukes til å smøre O-ringer og andre gnidningsflater i rørleggerarmaturer). Silikon spray , hvis den brukes riktig, er den minst slurvete og ganske langvarig.

På samme måte kan du bruke olivenolje til å smøre dørhengsler? Oliven olje fungerer som både en smøremiddel og løsemiddel for å fjerne maling, og det er skånsomt for kroppen din. Til smøre knirkende hengsler på dører , sette en liten mengde oliven olje på toppen av hengsel og la dråpene av olje kjøre ned ved å flytte hengsel frem og tilbake. Tørk av overflødig med en klut.

Foruten ovenfor, hva er den beste måten å stoppe knirkende dørhengsler?

Metode 1 av 3: Smøring med olje

  1. Prøv å smøre hengselpinnen uten å fjerne den. Før du prøver å fjerne hengselstiften fra en dør, må du først smøre den.
  2. Fjern hengselnålen med en hammer og spiker.
  3. Smør hengselpinnene dine med hvit fett.
  4. Sett pinnene tilbake i hengslet.
  5. Tørk av overflødig olje.

Hva slags fett brukes til å smøre dørhengsler?

Hvitt litium fett er ideell for hetten og bagasjerommet hengsler . Spray hengsler etter at du har tørket dem av med en bomulls- eller mikrofiberklut. Flytt hengsler å sikre smøremiddel arbeider inn i områdene rundt de bevegelige delene.

Anbefalt: