Hvordan fungerer en timingpistol?
Hvordan fungerer en timingpistol?

Video: Hvordan fungerer en timingpistol?

Video: Hvordan fungerer en timingpistol?
Video: Varmepumpe 2024, Kan
Anonim

Når du trekker avtrekkeren til tidslys (med motoren i gang), hver gang Nummer 1-pluggen utløses tidslys blinker en stråle av lys . Strobingen timing lys "fryser" bevegelsen til remskiven og lar deg se hvor mange grader før eller etter TDC gnisten brenner.

Ved siden av dette, hvordan kobler du til en tidsstyringspistol?

Koble til din timing lys eller timinggun . Krok din timing pistol opp til strøm- og jordterminalene på bilens batteri, og krok sensoren som følger med tidsstyringspistol til din sylindere nummerpluggkabel. Følg instruksjonene spesielt for timing lys du bruker til krok den opp riktig.

For det andre, hvordan stiller du inn timingen uten et timinglys? Vri motoren til timing merket du vil ha: Sørg for at rotoren peker mot #1 pluggkontakten (insidefordeler) hvis det ikke er det, snu motoren til merket kommer tilbake; koble til en test lys mellom jord og den spolenegative terminalen; roter fordeleren med klokken til lys slukker; snu deretter

Her, trenger du et tidslys?

Timing lys er forskjellige fra vanlige lommelykter fordi de gjøre ikke krever separate batterier for å slå dem på og du gjør ikke trenge bekymre deg for at de går tom for juice. Så lenge som du har et fungerende bilbatteri, timing lys vil også fungere. Koble til en timing lys er veldig enkelt.

Hvor mye koster en timingjustering?

De gjennomsnittlig kostnad for en tenning tidsjustering er mellom $55 og $71. Arbeid kostnader er estimert mellom $55 og $71.

Anbefalt: