Hvordan vet du om du trenger en ny gasspjeld?
Hvordan vet du om du trenger en ny gasspjeld?

Video: Hvordan vet du om du trenger en ny gasspjeld?

Video: Hvordan vet du om du trenger en ny gasspjeld?
Video: Hvordan du ved, om du er på rette hylde i dit professionelle liv 2024, Kan
Anonim

Når en gasspjeldkropp ikke fungerer som den skal, kan noen merkbare egenskaper være dårlige eller svært lav tomgang. Dette kan inkluderer stansing når stopper opp eller svært lav tomgang etter start, eller til og med stopper opp hvis de Gasspedal trykkes raskt (som resulterer i gasspjeldkropp plateåpning og lukking veldig raskt).

På samme måte spør folk, må et gasshus programmeres?

Faktisk på noen motorer en ny gasspjeldhuset må programmeres med et fabrikk- eller tilsvarende skanneverktøy. Teknikeren kan ikke engang rense karbonet ut av gasspjeldkropp i noen tilfeller uten å sette en "sjekk motor" lys.

hva skjer når den elektroniske gassreguleringen går dårlig? Når en TPS går dårlig , så bilen gasspjeldkropp vil ikke fungere skikkelig. Det kan enten holde seg stengt eller det vil ikke lukke ordentlig, noe som er et alvorlig problem. Hvis den forblir stengt, vil ikke motoren motta luft, og den vil ikke starte.

Videre, hvordan tilbakestiller jeg det elektroniske gasshuset?

Sving de tenningen slå på og vent 3 sekunder. Rett etter de 3 sekunder, gasspedalen må trykkes og slippes 5 ganger innen 5 sekunder. Vent 7 sekunder og trykk helt ned gasspedalen og hold til omtrent 20 sekunder til de sjekk motorlampen slutter å blinke og forblir på.

Hvor lenge varer spjeldhusene?

Mens der er ingen fastsatt kjørelengde når det kommer til levetiden til gasspjeldkropp , det er foreslo at du gir den en grundig rengjøring ved ca. 75 000 miles. Rengjøring av gasspjeldkropp lar bilen din fungere jevnere og det bidrar til å øke levetiden.

Anbefalt: