Hva er forskjellen mellom Chrysler Town og Country Touring and Touring L?
Hva er forskjellen mellom Chrysler Town og Country Touring and Touring L?

Video: Hva er forskjellen mellom Chrysler Town og Country Touring and Touring L?

Video: Hva er forskjellen mellom Chrysler Town og Country Touring and Touring L?
Video: 2015 Chrysler Town & Country Touring L Full Review: Best Family Van? | Lawsons Car Reviews 2024, Kan
Anonim

Trimnivåer

LX, fra 2008-2010, fungerte som "basen" By & Land trimnivå. De Touring L var den "oppgraderte" By & Land trimnivå siden 2012. Det legger til oppvarmede setebøtter foran, en tredje rad DVD-underholdningssystemskjerm og oppgraderte atten-tommers (18 ") lettmetallfelger til mellomtonen Touring trimnivå.

Spørsmålet er også, hva er de forskjellige typene Chrysler Town and Country?

2016 Chrysler Town & Land kommer inn seks trimmer: LX, Touring, S, Touring-L, Limited og Limited Platinum. S -trimmen er det beste valget for de fleste kjøpere. Den leveres med en ytelsesjustert fjæring, skinnpolstring og et DVD-underholdningssystem for andre og tredje rad.

For det andre, er Chrysler Town and Country bedre enn Dodge Grand Caravan? Med andre ord, mens Chrysler har flere standardvarer enn de dukke , velutstyrt Grand Caravan kan inneholde det samme nivået av funksjoner som dets By & Land tvilling.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom en Chrysler Pacifica og Town and Country?

Mens By & Land har kun 7 seter, den Pacifica har plass til opptil åtte passasjerer! Mens begge minibussene har sitteplasser i Stow 'n Go, er Pacifica's Setene er utformet for å legges lettere ned i gulvet og krever ikke at setene på første rad flyttes fremover i for å lagre dem.

Hvorfor sluttet Chrysler å lage by og land?

Som Chrysler forklarer, den avvikler Grand Caravan fordi den ikke var det lager nok penger, spesielt siden to tredjedeler av dem skulle til flåtesalg.

Anbefalt: