Hva er garasjepersonell lovlig ansvarsforsikring?
Hva er garasjepersonell lovlig ansvarsforsikring?

Video: Hva er garasjepersonell lovlig ansvarsforsikring?

Video: Hva er garasjepersonell lovlig ansvarsforsikring?
Video: Bilforsikring - Hva dekkes? 2024, April
Anonim

Garagekeepers juridiske ansvarsforsikring gir beskyttelse i tilfelle et kjøretøy blir skadet av brann, tyveri, hærverk eller kollisjon. Det beskytter kundens kjøretøy når du oppbevarer det på et dekket sted for parkering eller lagring, eller for å utføre service.

Dessuten, hva er en garasjeholderforsikring?

Garagekeepers dekning er en valgfri linje som gir beskyttelse til garasje virksomhet for tap for en kundes bil igjen i forsikrede omsorg, varetekt eller kontroll. De Politikk klargjør det ved å si, mens forsikret er tilstede, vedlikeholde, reparere, parkere eller oppbevare den i din garasje operasjoner.”

hva er direkte ansvarsforsikring? EN direkte ansvar refererer til en situasjon der en person eller et selskap blir ansvarlig til en annen på grunnlag av deres egen handling eller unnlatelse. I form av forsikring , det er grunnlaget for en forsikring selskap som betaler et krav.

Deretter kan man også spørre, hva er forskjellen mellom garasje og garasjepersoner?

De forskjellen mellom garasje Ansvarsforsikring Dekning og Garasjevoktere Dekning er forskjell mellom Ansvarsforsikring og fysisk skadeforsikring. Den første dekker forsikredes ansvar for drift og biler. Den andre dekker skader på en kundes kjøretøy.

Hva er Garage Keepers direkte primær?

Garasjeholdere forsikring refererer til dekning for bilene som er igjen i din omsorg, varetekt eller kontroll. Direkte primær garasjepersoner betaler for tapet enten du er juridisk forpliktet til det eller ikke og juridisk ansvar garagekeepers utbetaler bare hvis du er juridisk ansvarlig for tapet.

Anbefalt: