Innholdsfortegnelse:

Hva brukte Cherokee -stammen til ly?
Hva brukte Cherokee -stammen til ly?

Video: Hva brukte Cherokee -stammen til ly?

Video: Hva brukte Cherokee -stammen til ly?
Video: 10 Affordable camping tilhengere for den nye generasjonen 2020 2024, Kan
Anonim

De Cherokee var sørøstlige skogsområder Indianere , og om vinteren bodde de i hus laget av vevde frøplanter, pusset med gjørme og dekket med poppelbark. Om sommeren bodde de i friluftsboliger som var dekket med bark. I dag Cherokee bor på ranch hus , leiligheter og tilhengere.

Tilsvarende, hva brukte Cherokee til å bygge sine hjem?

Cherokee -hus var laget av elverør og gips, med stråtak. Disse boligene var omtrent like sterke og varme som tømmerhytter. Mange Cherokee landsbyer hadde palisader (forsterkede vegger) rundt dem for beskyttelse. I dag, Cherokee familier bor i et moderne hus eller leilighet bygning , akkurat som deg.

Dessuten, hva trodde Cherokee-stammen på? De Cherokee tror det det er den store torden og sønnene hans, de to tordenguttene, som bor i landet vest over himmelen. De kler seg i lyn og regnbuer. Prestene ber til tordenen og han besøker folket for å bringe regn og velsignelser fra sør.

Spurte også, hvilken teknologi brukte Cherokee -stammen?

Våpnene som ble brukt av Cherokee inkluderte krigsklubber, tomahawker, kamphamre, kniver, buer og piler, spyd og økser. Cherokees også brukt slagvåpen , vanligvis for småvilt, men noen ganger for krigføring. Europeerne introduserte musketter og deretter rifler.

Hvordan sier du takk i Cherokee?

Cherokee-ord

  1. Oginalii - Min venn.
  2. O'siyo - Hei.
  3. Gjør hei tsu – hvordan har du det.
  4. Gjør hi quu – jeg har det bra.
  5. Wadv - takk.
  6. E tsi - Mor.
  7. E do da - Far.
  8. Usdi – Liten.

Anbefalt: