Er dekkmutrene dekket av garantien?
Er dekkmutrene dekket av garantien?

Video: Er dekkmutrene dekket av garantien?

Video: Er dekkmutrene dekket av garantien?
Video: Kendi İsteğinizle işten ayrılıp 3600 4500 5400 7000 prim günüyle Kıdem Tazminatı Alabilir misiniz? 2024, Kan
Anonim

Unnlatelse av å installere nylonpluggene for gatebruk i åpen ende hjulbolter kan forårsake korrosjon på gjengene, noe som ikke er det dekkes av garantien . Dette garanti gjør ikke dekke ethvert element som har blitt skadet, lemlestet, endret, misbrukt, misbrukt eller tvangsfjernet.

Med hensyn til dette, er det tilbakekalling på Ford -muttere?

" Den overrasker meg at de ikke gjør en minnes ." Ford brukt de stål hjulbolter fra omtrent de 2000 til 2015 modellår, inkludert bil- og lastebilmodeller de Focus, Fusion, Escape, F-150, Flex, C-Max, Expedition og F-350. Annen Ford forhandlere sier at de ikke har opplevd problemer med å betjene kjøretøy med lugmutterne.

Kan også nøtter bli dårlige? De fleste antar aldri at disse harde stålkomponentene kan gå dårlig eller slites ut, og i de fleste tilfeller vil de være riktige. Den vanligste årsaken til a dårlig eller mislykkes hjul pigg skyldes feil installasjon av dekkserviceteknikere, over tiltrekking av hjulbolter , eller hjulbolter som ikke er stramme nok.

Vet du også, hvor mye koster det å bytte mutter?

De gjennomsnittlig kostnad for en hjulsko stud erstatning er mellom $103 og $128. Arbeidskostnadene er estimert mellom $90 og $115, mens deler er priset til $13.

Hva betyr det når nøttene dine er hovne?

Hovne lug nøtter er faktisk et vanlig problem. Det er ikke bare vanlig med Toyotas, men også med Ford, Chrysler, Jeep og Dodge. De utgave av hevelsen kommer av korrosjon og fuktighet som blir fanget under dette dekselet i mellom de deksel og de metall Lukkemutter seg selv.

Anbefalt: