Kan en 16-åring bruke Uber?
Kan en 16-åring bruke Uber?

Video: Kan en 16-åring bruke Uber?

Video: Kan en 16-åring bruke Uber?
Video: Сколько можно зарабатывать с Uber в Казахстане? 2024, Kan
Anonim

Svaret på “bør a 16 år gammel bruker Uber alene? er nei. Aldri. En rytter må være minst 18 år gammel for å ha en Uber konto og be om turer. Alle under 18 må være i følge med noen som er 18 år eller eldre på anyride.

I denne forbindelse kan min 16 -åring ta en uber?

Uber sier eksplisitt at alle under 18 år må ledsages av en voksen for å sykle, og at sjåfører rapporterer når en passasjerer alene er tydelig mindreårig. Sjåføren kan spørre en passasjer som ser for ung ut for ID og får beskjed om å kansellere en tur hvis det viser seg å være tilfelle.

På samme måte kan en 17 -åring ta en uber? Teknisk sett har ikke enkeltpersoner lov til det ha en konto hos Uber med mindre de er 18 år eller eldre, men selskapet er slapp med å håndheve denne regelen. Likevel lar mange foreldre tenåringene sine det bruk Uber via deres kontoer for å forhindre at de tretten bryter denne regelen.

Også å vite er, kan en 16 åring bruke LYFT?

Uledsagede mindreårige er forbudt å reise med de fleste transportører, inkludert TNC -er. En passasjer må være 18 for å melde seg på a Lyft konto, men hvis en sjåfør tror at en passasjer kan være mindreårig, kan sjåføren be passasjeren om å bekrefte alderen.

Kan en 14 -åring ta Uber?

-Quora. Nei han kan ikke. Både Uber og Lyft ha strenge regler om at mindreårige ikke kan bruke tjenestene deres med mindre de er i følge med voksne.

Anbefalt: