Hvor ofte bør du skylle overføringen?
Hvor ofte bør du skylle overføringen?

Video: Hvor ofte bør du skylle overføringen?

Video: Hvor ofte bør du skylle overføringen?
Video: Hvor ofte bør du vaske dit hår? | SKØNHEDSLABORATORIET 2024, Kan
Anonim

Som regel, en god tommelfingerregel er å ha de væske rødmet hver 30.000-50.000 mil i alvorlige serviceklimaer eller med høye sommertemperaturer som vår. Spyling av girkassen sikrer at de fleste eller alle av de gammel væske fjernes under de service.

Er også transmisjonsspyling virkelig nødvendig?

Under normale kjøreforhold, a flush er ikke nødvendig på 46K miles. Butikkene tjener penger på spyler , derfor anbefaler de dem. Mest overføringer er bra for 100 000 miles før det krever vedlikehold. Vedlikehold diskuteres mellom a flush og en væskedrenering og påfylling.

På samme måte, hvor mye koster en overføringsspyling? Gjennomsnittlig kostnad og faktorer Den typiske prisklassen for overføringsspyling er $125 til $ 250-omtrent dobbelt så mye som en væskebytte på grunn av den ekstra væsken som kreves (12-22 liter i stedet for 5-7 liter) for å erstatte den gamle væsken fullstendig. Gjennomsnittet du kan forvente å betale er $150 for full service.

Angående dette, hvor ofte bør du skylle ut overføringen?

De fleste produsenter anbefaler en overføringsspyling hver 30.000 mil eller hvert par år. Det er imidlertid andre tider enn disse intervallene når en flush kan være en god idé. Disse inkluderer: Når væsken er skitten eller "brent". Du kan kryss av overføringen væske via de peilepinne i de motor.

Kan girkassen bli skadet ved å skifte girolje?

Samtidig som endrer seg din transmisjonsvæske vil ikke skader tilstanden til din overføring , hvis du ikke har vært det endrer seg det ofte nok, kan du oppdage at din overføring glipper.

Anbefalt: