Hva betyr Mortice dørhåndtak?
Hva betyr Mortice dørhåndtak?

Video: Hva betyr Mortice dørhåndtak?

Video: Hva betyr Mortice dørhåndtak?
Video: Hvordan bytte dørhåndtak enklest mulig 2024, September
Anonim

EN dødsknapp er virkelig en dørhåndtak designet for å operere a dødsfall lås eller lås. Dette effektivt midler den er en "snu" knott , og standardsystemet på intern dører i hus i Storbritannia.

Følgelig, hva er en dørhåndtak på døråpningen?

Mortice dørknotter EN dørhåndtak på døråpning brukes med en lås eller en låsemekanisme, som er satt i dør (i motsetning til en felg knott ). Alle våre dørhåndtak på døråpninger selges som et par komplett med spindel og beslag.

På samme måte, hva er de forskjellige typene dørhåndtak? Dørhåndtak eller Spaker - Det er fire forskjellige typer : tastet inngang, personvern, gang og dummy knotter . Deadbolts - Disse blir ofte glemt. Mest utvendig dører er også forhåndsboret for deadbolts. Disse kan tastes på samme måte som andre dørhåndtak.

Bare så, hva er forskjellen mellom en felgknott og en boreknott?

EN kant låsen eller låsen sitter på overflaten av dør mens dødsfall låser og låser er i døren og begge drives av en spindel. De aller fleste innvendige og utvendige håndtakspar kommer med en firkantet spindel (forvent noen moderne kombinasjonssett og noen håndtak for UPVC-dører).

Hva er en felgknott?

EN kant dør knott er designet for å passe til Kant lås, en låseenhet som festes til overflaten av en dør, i stedet for å bli installert i døren.

Anbefalt: