Vil ledet arbeid i projektorlykter?
Vil ledet arbeid i projektorlykter?

Video: Vil ledet arbeid i projektorlykter?

Video: Vil ledet arbeid i projektorlykter?
Video: Hvorfor vil du være leder? - Steinar Bjartveit 2024, Kan
Anonim

HID-er er bedre for projektorfrontlykter

Selv om LED vil passe og arbeid , av erfaring, de vil ikke fungere som forventet. I de fleste tilfeller har du halogenpærer på lager vil være lysere enn Lysdioder i projektor -type frontlykter.

Med tanke på dette, er projektorlykter bedre enn LED?

Projektorlykter er betydelig lysere enn reflektor frontlykter . Det er mindre sannsynlig at de blinder andre sjåfører. Fordi projektorlykter er rettet nedover mot veien, skinner de ikke i andre sjåførers øyne. Projektorlykter gi fra seg en mer til og med lys.

Vet også, hva er de beste frontlysene for nattkjøring? Nedenfor er en liste over de beste frontlyspærene som gir bedre sikt for nattkjøring sammen med en mer estetisk behagelig lysytelse.

  • Philips X-treme Vision hovedlyspærer.
  • Philips Crystal Vision Xenon Look -pære.
  • PIAA Xtreme White H7 pære.
  • Sylvania Silverstar Ultra Halogenlykter.

Med tanke på dette, hva er fordelen med projektorlykter?

Projektorlykter finnes på flere high endvehicles og ofte installert som ettermarkedsdeler. De er høyt ansett for utseende og ytelse. De reduserer lysspredning, gjør strålen mer fokusert og belyser veibanen, og ikke området rundt.

Er LED-frontlykter bra?

Den beste LED -frontlys er 80% mer energieffektive, og de vil holde batteriet sunt. De er også mye kraftigere enn halogenene. Disse pærene varer minst fem ganger lenger enn halogenpærene. Hver LED -frontlys pære anmeldelse er basert på en av de bestselgende modellene på markedet.

Anbefalt: