Innholdsfortegnelse:

Hvorfor summer dimmerlyset mitt?
Hvorfor summer dimmerlyset mitt?

Video: Hvorfor summer dimmerlyset mitt?

Video: Hvorfor summer dimmerlyset mitt?
Video: Hvorfor ble jeg kristen?✝️🌺🌏 2024, Kan
Anonim

Nynning eller summende kommer fra dimmeren i seg selv kan være et tegn på en overbelastning. Alle dimmere er vurdert til å håndtere en maksimal effekt. Kjører for mye strøm gjennom din mørkere kan forårsake a summende lyd. Fjerne flere pærer fra din dimmer fixtur er en enkel måte å feilsøke en potensiell overbelastning.

Ganske enkelt, hvorfor surrer de dimmebare LED-lysene mine?

Mens de fleste LED lys er dimbar , er en vanlig klage å høre a summende lyden kommer fra lysene når de er dempet. De årsak er nesten alltid et kompatibilitetsproblem mellom de dimmer og lysdiodene driver (strømforsyning). CL dimmere er laget av Lutron og designet for å være kompatible med Lysdioder.

På samme måte, hvordan fikser du en dimmer som svir? Nynning Bytte om Hvis det er bråkete bytte om , prøv pærer med lavere effekt som ikke vil overbelaste den. Det kan også være lurt å vurdere den kombinerte effekten fra flere pærer, i et belysningsstykke som en lysekrone. Fjern en eller flere pærer og se om brummen reduseres.

I forhold til dette, hvordan stopper jeg lysene mine fra å surre?

For å fikse brummen, juster belysningsoppsettet slik at du ikke lenger overbelaster de fine filamentene inne i pærene

  1. Bytt nynnende pærer med nye.
  2. Fjern glødepærene og erstatt dem med grove servicepærer eller lavwatt-pærer.
  3. Ta en eller to pærer ut av armaturet hvis det er et lys med flere pærer.

Surrer alle dimmere?

Alle dimmere summer en liten bit. De "hakker" opp AC -bølgeformen, som skaper mekanisk vibrasjon ( summende ) og elektrisk støy (EMI). Vanligvis er de mest stille når lysene er helt lyse, og bli høyere når du demper pærene. En annerledes mørkere kan være roligere, selv om Leviton gjør lage solide produkter.

Anbefalt: