Hvor mye koster Reynolds og Reynolds?
Hvor mye koster Reynolds og Reynolds?

Video: Hvor mye koster Reynolds og Reynolds?

Video: Hvor mye koster Reynolds og Reynolds?
Video: Reynolds Number 2024, Kan
Anonim

Reynolds og ADP gir DMS til mer enn 80 prosent av landets 17 000 bilforhandlere. DMS-funksjoner inkluderer regnskap, lønn, deler, service og salg. Den kostnader ca $ 5000 i måneden for en gjennomsnitt -stor forhandler.

Med tanke på dette, hva gjør Reynolds og Reynolds?

De Reynolds og Reynolds Selskap er et privat selskap basert i Dayton, Ohio. Dens primære virksomhet er leverer forretningsskjemaer, administrasjonsprogramvare og profesjonelle tjenester til bilforhandlere. Dens programvare er brukes til å administrere salgslogistikk hos forhandlere. Den produserer også skjemaer som brukes i medisin og forsikring.

Vet også, hvor mange ansatte har Reynolds og Reynolds? Reynolds og Reynolds har 4, 500 ansatte og er rangert på andreplass blant sine topp 10 konkurrenter.

Hvor mye koster Docupad om dette?

"Det er dyrt," sier Cole. Hun krysser av for kostnadene: omtrent $10, 000 per maskin på forhånd og $ 1.000 i måneden i vedlikehold, pluss tilleggskostnader hvis en forhandler ønsker å endre noe.

Er Reynolds og Reynolds et godt selskap å jobbe for?

De Reynolds og Reynolds Company Medarbeideranmeldelser. Reynolds & Reynolds er et rimelig sted å arbeid . Ansatte bør få en lønn som står i forhold til deres ferdigheter og erfaring. I løpet av våre ansattes vurderingsperioder har medarbeidere med høy ytelse mulighet for lønnsøkninger.

Anbefalt: