Hva betyr servicelyset med firehjulsdrift?
Hva betyr servicelyset med firehjulsdrift?

Video: Hva betyr servicelyset med firehjulsdrift?

Video: Hva betyr servicelyset med firehjulsdrift?
Video: Настройка видеоаналитики оборудования от компании Dahua. Охрана периметра. 2024, Kan
Anonim

Hvis den forblir på, eller " Service 4WD System "-meldingen vises, det er et problem med 4WD system. « Service 4WD System "-melding gjør ikke mener det er tid for rutinemessig vedlikehold av 4WD system; snarere indikerer det et problem med 4WD system som bør diagnostiseres og repareres på riktig måte.

Med tanke på dette, hvordan tilbakestiller du servicelyset på en 4wd?

Til nullstille bytt olje lys slå på tenningen, men ikke start og trykk deretter på gasspedalen 3 ganger. De Service 4WD lys er mest sannsynlig 4WD slå på dashbordet. Hvis lysene virker morsomme, må bryteren byttes ut. Det er imidlertid en rask løsning for det.

For det andre, hva inkluderer en 4x4 -tjeneste? Firehjulsdrevne kjøretøy krever sterk ytelse fra transmisjonene, spesielt når de brukes til terrengkjøring eller sleping. Våre 4x4 tjenester inkludere : Tømming og påfylling av overføringsvesken med frisk, ren væske. Tømming og påfylling av frontdifferensial med frisk, ren væske.

I forhold til dette, hvor mye koster det å betjene 4wd?

På gjennomsnitt , en omprodusert overføringssak kostnader avhengig av bilens merke og modell. De koste arbeidskraft for å installere det kommer i tillegg til prisen på enheten og vil vanligvis løpe mellom $ 400 og $ 800.

Hvorfor lyser allhjulsdriften min for service?

De " Service AWD System" lys kommer på når de datamaskinen oppdager at det er et problem med AWD system. Husk også at denne advarselen noen ganger kommer opp for alvorlige problemer som kan forårsake skade AWD system hvis de kjøretøyet fortsetter å kjøres.

Anbefalt: