Hvilken informasjon er i VIN -nummer?
Hvilken informasjon er i VIN -nummer?

Video: Hvilken informasjon er i VIN -nummer?

Video: Hvilken informasjon er i VIN -nummer?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

EN VIN består av 17 tegn (sifre og store bokstaver) som fungerer som en unik identifikator for kjøretøyet. EN VIN viser bilens unike egenskaper, spesifikasjoner og produsent. De VIN kan brukes til å spore tilbakekallinger, registreringer, garantikrav, tyverier og forsikringsdekning.

Folk spør også, hvilken informasjon finnes i et VIN-nummer?

Den forteller deg viktig informasjon om bilen din, inkludert merke, modell og serienummer. Hver bil har sitt eget unike kjøretøy identifikasjon nummer, eller VIN, som identifiserer viktige detaljer om det. Nøkkelinformasjon om bilens merke, modell og årstall er inneholdt i de 17 sifrene i bilens VIN.

Kan VIN-nummeret mitt fortelle meg hvilken modell jeg har? EN VIN (kjøretøyidentifikasjon Nummer ) er en 17-sifret bokstavkode og tall som identifiserer en bil unikt, som bil -DNA. Hver seksjon av de kode gir en spesifikk informasjon om de kjøretøy, inkludert årsmerke, modell , motorstørrelse og de land og fabrikk hvor de bil var laget.

Hva betyr hvert siffer i denne forbindelse i en VIN?

Pålitelig råd. Skrive ut. Et kjøretøyidentifikasjonsnummer ( VIN ) er en 17- siffer kode, som består av store bokstaver og tall, som unikt identifiserer et kjøretøy. Hver bokstav og tall gir spesifikke opplysninger om bilen din, inkludert år, merke, modell, motorstørrelse og produsent.

Hva betyr det åttende sifferet i en VIN?

Den fjerde til den åttende sifre kombinert, kalles "Attributter" for VIN . De inkluderer ting som sikkerhet, motorstørrelse, karosseristil og serien som bilen er.

Anbefalt: