Hva får fluorescerende lys til å eksplodere?
Hva får fluorescerende lys til å eksplodere?

Video: Hva får fluorescerende lys til å eksplodere?

Video: Hva får fluorescerende lys til å eksplodere?
Video: Denne sterke bønnen til skytsengelen har stor kraft. 2024, Kan
Anonim

Ifølge Pacific Lampe Supply Company, den vanligste årsaken til at lyspærer kan eksplodere er hvis produsentene ikke legger nok isolasjon i bunnen av pæren. Dette årsaker basen for å smelte, og gassen som er lagret i lys pæren vil lekke ut.

Spørsmålet er også hva som kan føre til at en lyspære eksploderer?

Mest vanlig, lyspærer eksploderer når produsenter ikke legger nok isolasjon på bunnen av pære , hvilken årsaker basen smelter og lar gassen lagres i lyspære å lekke ut. Hvis en glødelampe pære ikke har kvalitetsforsegling, kan kondens komme inn og årsaken en eksplosjon.

På samme måte, er fluorescerende lys farlige? Selv om mengden av kvikksølv er relativt liten, må lysrør kastes som farlig avfall. Kvikksølv er et giftig tungmetall som kan forårsake alvorlig skade på hjernen, nervesystemet, nyrene, lungene og andre vitale organer.

På samme måte kan du spørre, eksploderer lysrør?

Først fluorescerende lamper er utformet slik at en del av materialet inne i rør er i fast tilstand når den er kald og en gass når den er varm. Beløpene er slik at når lampe er varm vil den ikke ha så mye indre trykk og eksplodere.

Hvorfor eksploderer en LED -pære?

Når varmen ikke sprer seg, må den et sted, så den går inn igjen. Dette resulterer i at mer varme sendes langs Ledpære seg selv. De LED er neppe varm nok til eksplodere , men det kan overopphetes over en periode.

Anbefalt: