Hva betyr grumsete kjølevæske?
Hva betyr grumsete kjølevæske?

Video: Hva betyr grumsete kjølevæske?

Video: Hva betyr grumsete kjølevæske?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Kan
Anonim

Kjølevæske tap: Mens kjølevæske tap kan komme av ulike årsaker, en lekkasje i toppakning vil resultere i tap av kjølevæske . Overskyet kjølevæske i tanken: Hvis du ser en skyet , melkete utseende til kjølevæske i reservoaret, det midler olje kommer inn der. Det er et annet åpenbart tegn på problemer med toppakning.

Derfor, hvorfor er radiatorvæsken min hvit?

En melkeaktig farge i en bil kjølevæske kan være tegn på at motoren har blåst en toppakning, og kan føre til katastrofal feil av motor. Den merkelige melkeaktig, grå eller sjokoladefargen er ett av flere symptomer på at motoren er i store problemer.

I tillegg, hvilken farge skal kjølevæske være? Fargen på sunn motorkjølevæske er grønn (for etylenglykol) eller oransje (for Dexcool). En rusten farge indikerer at rusthemmeren i kjølevæsken har brutt ned, og den kan ikke lenger kontrollere rust og kalkoppbygging.

Man kan også spørre seg, hva skjer hvis kjølevæsken din er skitten?

Kjølevæske flyter gjennom din radiator, vannpumpe, vannslanger og gjennom interne motorpassasjer for å beholde de motoren fra overoppheting. Hvis kjølevæsken nivået blir også for lavt skitne eller for forurenset, kan den ikke avkjøles ordentlig de motor. De motorer i dagens kjøretøy tåler ikke overflødig varme.

Hvorfor endret kjølevæsken min farge?

Phillip, mekanikeren din har et poeng, når motoren din kjølevæske blandes med olje, blir den til en brun melkeaktig farge. Når motorens sylinderhodepakning er skadet, kan motoroljen blandes med kjølevæske og forårsake symptomet deg er ser.

Anbefalt: