Hvor mye får du for handel med en iPhone?
Hvor mye får du for handel med en iPhone?

Video: Hvor mye får du for handel med en iPhone?

Video: Hvor mye får du for handel med en iPhone?
Video: iPhone 13 Trade In Deals! EVERYTHING You NEED TO KNOW! 2024, Kan
Anonim

Få kreditt for et kjøp i dag.

Din enhet Antatt handel -i verdi 1
iPhone X Opptil $ 320
iPhone 8 Pluss Opptil $250
iPhone 8 Opptil $ 170
iPhone 7 Pluss Opptil $ 150

Er også Apple iPhone -handel verdt det?

(Men gavekort er fortsatt et alternativ.) Bare merk det eple butikker kan ikke godta datamaskin handel - ins , så du må gjøre det på nettet. For en ide om hvor mye penger du har iPhone er verdi , eple viser estimater på nettstedet basert på modellen. Det varierer fra opptil $100 for en iPhone 6s til opptil $600 for en iPhone XS Maks.

Hva skjer videre når du bytter inn iPhone? Handel med din kvalifisert enhet til kreditt mot din neste kjøp, eller få et eple Butikk gavekort du kan bruke når som helst. Hvis din enheten er ikke kvalifisert til kreditt, vi vil resirkulere den til gratis. Spiller ingen rolle de modell eller tilstand, kan vi gjøre det om til noe bra for deg og bra for planet.

Man kan også spørre, hvor mye koster en iPhone 11 med bytte?

For eksempel, som Apple indikerte, hvis du handler i en iPhone 8 Pluss for en iPhone 11 , kan de utgående kostnadene begynne på $399. Hvis du har en iPhone X til bytte inn , du kan få en ny iPhone 11 Pro som starter på $ 599 eller en Pro Max som begynner på $ 699, sa selskapet.

Kan jeg bytte inn iPhonen min i en Apple-butikk?

Du kan lag din handel -i enten på en eple Detaljhandel butikk eller deg kan Sjekk ut Apples online resirkuleringsprogram for å sende inn enheten din gratis og få en Apple butikk gavekort for verdien av din iPhone sendt til deg.

Anbefalt: