Hva skjer hvis du ikke har husforsikring?
Hva skjer hvis du ikke har husforsikring?

Video: Hva skjer hvis du ikke har husforsikring?

Video: Hva skjer hvis du ikke har husforsikring?
Video: Hva skjer hvis du blir ufør? 2024, Kan
Anonim

En effekt av ingen huseiers forsikring er faren for stormskader. Et hjem står overfor alvorlige skader fra orkaner, tornadoer og tordenvær, avhengig av plasseringen av hjemmet. En storm kan forlate et hjem med svært dyre reparasjoner, og hjemmet kan også være utrygt.

Er det i denne forbindelse i strid med loven å ikke ha husforsikring?

Huseiere + Leietakere Forsikring Lovlig kan du eie et hjem uten huseierforsikring . I de fleste tilfeller er imidlertid de som ha en økonomisk interesse i hjemmet ditt-for eksempel boliglån eller lånekapital-vil kreve at det er forsikret.

På samme måte kan et hjem være uforsikret? Uforsikret eiendom er en hjem som ikke er kvalifisert for forsikring gjennom Federal Housing Administration (FHA) fordi den trenger omfattende reparasjoner.

Deretter kan man også spørre seg om du virkelig trenger husforsikring?

1. huseierforsikring kreves av ditt boliglån. Selv om det ikke er et statlig krav som auto forsikring , du typisk trenger husforsikring hvis du finansierer din hus . Hjem forsikring beskytter långiverens investering mot tap eller skade forårsaket av dekket risiko som brann eller hærverk.

Hva skjer hvis du lar husforsikringen din bortfalle?

Et bortfall i huseierforsikring resulterer i en tap av økonomisk beskyttelse hvis skade oppstår på de hjem. Unnlatelse av å betale de premier eller fornye de politikk fører til et forfall , som gjør en forsikring selskapet nekter å fornye en huseier Politikk.

Anbefalt: