Kan jeg bruke min AAA -forsikring for leiebil?
Kan jeg bruke min AAA -forsikring for leiebil?

Video: Kan jeg bruke min AAA -forsikring for leiebil?

Video: Kan jeg bruke min AAA -forsikring for leiebil?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

AAA bilforsikring er bare tilgjengelig for AAA medlemmer. Med AAA bilforsikring , er du vanligvis dekket for leiebiler opp til de samme dekningsgrensene dine i USA. Hvis du kjører en gammel visp hjemme men leie en helt ny luksus bil , kan det hende du ikke har tilstrekkelig dekning.

Ganske enkelt, dekker AAA-forsikringen min leiebil?

AAA bilforsikring er bare tilgjengelig for AAA medlemmer. Med AAA bilforsikring , du er vanligvis dekket til leiebiler opp til de samme dekningsgrensene i USA. Hvis du kjører en gammel pisker hjemme, men leier en helt ny luksus bil , du har kanskje ikke tilstrekkelig dekning.

Bør du også legge til forsikring når du leier en bil? når leiebilforsikring dekning er en god idé Ellers, leieforsikring er ikke lovpålagt - noe som ikke er det til si at det ikke kan hjelpe. Hvis noen av de følgende scenariene gjelder, er den ekstra beskyttelsen gitt av leieforsikring er verdt å vurdere: Din nåværende policy har ikke omfattende og kollisjonsdekning.

Dekker CSAA -forsikring ved siden av ovenstående leiebiler?

Personskade -delen av din bilforsikring politikk eller helsen din forsikring politikk, kan dekke dine medisinske utgifter. Dekning av personlige eiendeler: Dette gir beskyttelse for personlige eiendeler som oppbevares i en leiebil . Dine huseiere eller leietakere forsikring polisen kan omfatte tyveri utenfor lokaler.

Trenger jeg ekstra forsikring når jeg leier en bil i USA?

Dette skyldes amerikansk Bilutleie selskaper som generelt gir mindre dekning enn sine europeiske kolleger. De forsikring som du som ikke -amerikansk / kanadisk statsborger må kjøpe er Collision Damage Waiver (CDW) / Loss Damage Waiver (LDW) (som dekker skader, tyveri og tap av bruk av den leide kjøretøy ).

Anbefalt: