Hva er et plug and play LED -rør?
Hva er et plug and play LED -rør?

Video: Hva er et plug and play LED -rør?

Video: Hva er et plug and play LED -rør?
Video: LED T8 Plug n Play Tube Installation & Overview by Total Bulk Lighting 2024, Mars
Anonim

Plug and play , som navnet tilsier, er LED -rør som ikke krever tilpasset ettermontering for å bli installert. Også kjent som universell ballast kompatibel eller 'Type A' rør , plug and play Lysdioder er designet med en intern driver som gjør at pæren kan fungere med en lineær lysrør.

Hva er følgelig en plug and play LED -pære?

EN plug and play LED er et armatur der du kan installere LED -pærer til det som en gang var et lysstoffrør pære . Dette er en enkel løsning og krever minimal innsats fra din side. Siden den fungerer med den eksisterende ballasten, er det ikke behov for omkobling eller fjerning av ballast. Dette alternativet kan også kalles direkte passform.

Spørsmålet er deretter om LED -frontlysene er plug and play? LED-frontlykter (Light-Emitting Diode) er den nyeste teknologien innen frontlykter systemer. LED lysene er veldig energieffektive og vil vare mye lenger. Lett, plug and play , installasjon som kan gjøres hjemme på mindre enn 30 minutter. Med umiddelbar teknologi, LED -frontlys blir mer og mer populært.

Vet du også, hva er plug and play-belysning?

Plug and play pærer brukes til alle inventar som er i stand til å håndtere den nye teknologien uten overoppheting, kortslutning eller resulterer i andre elektriske problemer for belysning system. Plug and play LED -pærer bør brukes der det er mulig.

Kan du erstatte lysstoffrør med LED?

Ja, du kan bytte ut lysstoffrør rør med LED rør eller LED integrerte armaturer. Så lenge pæren er kompatibel med eksisterende fluorescerende ballast i armaturet, du bare fjern fluorescerende og Erstatt det med LED lysrør.

Anbefalt: