Hvor mye koster det å låse igjen på Home Depot?
Hvor mye koster det å låse igjen på Home Depot?

Video: Hvor mye koster det å låse igjen på Home Depot?

Video: Hvor mye koster det å låse igjen på Home Depot?
Video: Что может таблетка для посудомоечной машины/Бытовые советы 2024, April
Anonim

Hvis du har en ettermiddag, kan du fjerne alle låser og ta dem til hjemmedepot eller senker. De vil nøkkel alle låser til samme nøkkel for ca $60. Nøkkelen er om låser er enkel eller dobbel sylinder.

På samme måte, spør folk, kan du taste inn en lås på nytt på Home Depot?

I de fleste tilfeller din lokale Home Depot kan nøkkelen på nytt ny låser for å matche din gamle nøkkel. Hvis du har merket Schlage eller Kwikset låser dette er en enkel prosess. I de fleste tilfeller din lokale Home Depot kan nøkkelen på nytt ny låser for å matche din gamle nøkkel. Hvis du har Schlage eller Kwikset merke låser dette er en enkel prosess.

Er det også billigere å skifte lås igjen? På grunn av den ekstremt lave prisen på nøkkelpinnene i låser , nytasting er nesten alltid mye billigere enn å få din låser endret. For eksempel hvis hjemmet ditt har flere låser og hver låse har en annen nøkkel, som kan være upraktisk, kan det være lurt rekey de låser å alle matche samme nøkkel.

På samme måte kan man spørre, hvor mye skal det koste å låse igjen en lås?

Låsesmeder kan lade $ 1 til $ 4 for å kopiere en nøkkel, men det kan være opptil $ 3 til $ 20 for spesielle nøkler. Til rekey døren din, vil det være et minimumsgebyr på $40 til $100 pluss $5 til $25 pr låse sylinder. Rekeying betyr ikke å bytte ut din låser . De omorganiserer pinnene i sylinderen for å få en gammel nøkkel til å ikke fungere.

Hvor mye koster det å låse igjen på Lowes?

De koste å ha en lås ny på Lowes er vanligvis rundt $ 5. Alternativt kan du kjøpe en nytasting sett fra Lowes online eller i butikk. Settene lar deg rekey din egen låser uten å måtte ta med låse inn i en butikk for tjenesten.

Anbefalt: