Hva er en COI -forespørsel?
Hva er en COI -forespørsel?

Video: Hva er en COI -forespørsel?

Video: Hva er en COI -forespørsel?
Video: Безжалостная армия муравьев уничтожает всех на пути! 2024, Kan
Anonim

Et forsikringsbevis er ofte Forespurt når det gjelder et prosjekt eller en jobb der ansvaret er bekymret og muligheten for store økonomiske tap er veldig reell. I så fall vil din klient eller partner be om en COI fra deg for å bevise at visse forpliktelser vil bli dekket av forsikringsprogrammet ditt.

Dessuten, hva er COI?

EN COI er et dokument som brukes til å bevise forsikringsdekning. Sertifikatet er et øyeblikksbilde som gir bekreftelse på forsikringen som er på plass og inkluderer vanligvis type dekning, grenser, forsikringstid, polisnummer og transportørnavn, blant annet informasjon.

For det andre, hvor mye koster det å få en COI? Hvis du allerede har en handelspolicy, kan agenten din vanligvis utstede en COI innen 24 timer. Noen meglere lade en avgift , mens andre utsteder det gratis. Dekningsbeløp bestemmes av forsikringen din, men varierer vanligvis fra 1–3 millioner USD.

I denne forbindelse, hva er formålet med en COI?

Et forsikringsbevis ( COI ) er utstedt av et forsikringsselskap eller en megler og bekrefter eksistensen av en forsikring. Småbedriftseiere og entreprenører krever vanligvis en COI som gir beskyttelse mot ansvar for arbeidsulykker eller skader ved å drive virksomhet.

Når bør jeg be om en COI?

Det kreves et forsikringsbevis når ansvar og store tap er en bekymring. For eksempel, hvis du leverer programvareprogrammeringstjenester for en klient, kan de kreve et forsikringsbevis for å bevise at visse forpliktelser vil bli dekket i løpet av prosjektet.

Anbefalt: