Hva er en rocker i en bilmotor?
Hva er en rocker i en bilmotor?

Video: Hva er en rocker i en bilmotor?

Video: Hva er en rocker i en bilmotor?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Kan
Anonim

EN rocker arm (i sammenheng med en forbrenning motor av bil-, marine-, motorsykkel- og frem- og tilbakegående luftfartstyper) er en oscillerende spak som overfører radiell bevegelse fra kamloben til lineær bevegelse ved tallerkenventilen for å åpne den. Den motsatte enden åpner ventilen.

Herav, kan du kjøre en bil med brukket vippearm?

Med gått i stykker eller løs vippearmer , eksosventiler og inntaksventiler kan fungerer ikke korrekt og sylinderen er forbundet med den defekte vippearmen vil være deaktivert. Dette vil til slutt begrense ytelsen til motoren din og din evne til kjøre de bil jevnt og trygt.

Vet også, hva gjør en vippearmkontrollventil? De vippearm av en forbrenningsmotor endrer radial bevegelse til lineær bevegelse; denne typen enhet kalles riktig en frem- og tilbakegående spak. Den tar den roterende bevegelsen til den overliggende kamakselen og gjør den til en opp-og-ned-bevegelse som åpner og lukker ventiler.

Også spurt, hva forårsaker vippearmsvikt?

1. Foto av mislykket vippearm aksel. En av de store årsaker av komponent feil er produksjonsfeil. Dette inkluderer alle effekter som øker sprøheten eller de som forårsaker sprekker og eller stresshevere i komponenten.

Kan en vippearm forårsake feiltenning?

Mer vanlig årsaker av en feilbrann kan være en dårlig spole, slitt plugg eller plugget injektor. Imidlertid har mange 3,7 og 4,7 motorer problemer med vippearm faller malplassert og dette er veldig urovekkende! EN feilbrann med en " vippearm malplassert" vil være en veldig alvorlig og bemerkelsesverdig feilbrann.

Anbefalt: