Kan du klare Raptor liner?
Kan du klare Raptor liner?

Video: Kan du klare Raptor liner?

Video: Kan du klare Raptor liner?
Video: Лайнер Raptor или Bullyliner? Обзор дорожных испытаний обоих лайнеров DIY 2024, Kan
Anonim

Du kan helt sikkert klarlakk over Raptor Liner , men generelt er det egentlig ikke nødvendig.

Heri, kan du male over Raptor liner?

Ja, du kan male over de Raptor liner . UPOL foreslår det du vent i 24 timer for å kurere, skrap området og rengjør før du legger på noen toppstrøk.

Spørsmålet er deretter, er Raptor -foringer holdbare? Raptor liner er varig og vanskelig maling-på beskyttende belegg med forskjellige bruksområder. Den danner en barriere som tåler all slags vær og fysisk mishandling, og kommer i et altomfattende sett som inneholder nesten alt av materiale som trengs for kjøretøyentusiaster for å beskytte investeringene sine.

På samme måte kan man spørre, kan du fjerne Raptor liner?

RAPTOR er et belegg laget for å vare, så det er vanskelig å ta bort en gang kurert. En gang RAPTOR er helbredet, ta bort ved å slipe den av med P80 sandpapir enten ned til det originale underlaget eller til bart metall.

Hvor lang tid tar det før Raptor-foringen tørker?

Baking vil fremskynde den første herdingen, men det anbefales likevel at du venter 2-3 dager for lett bruk og 7 dager for kraftig bruk. Flash-off / min @ 68 ° F Vent 60 minutter mellom strøkene. VIKTIG! Ikke legg tunge belastninger på overflaten før RAPTOR er fullstendig herdet.

Anbefalt: