Hva er minimumsbeløpet for flomforsikring en utlåner må kreve?
Hva er minimumsbeløpet for flomforsikring en utlåner må kreve?

Video: Hva er minimumsbeløpet for flomforsikring en utlåner må kreve?

Video: Hva er minimumsbeløpet for flomforsikring en utlåner må kreve?
Video: Flood Insurance Requirements for Lenders : Flood Insurance 2024, April
Anonim

$ 500 000 for ikke-boligstrukturer og $ 500 000 for innhold. A regulert utlån institusjon er nødvendig å godta en privatperson forsikring politikk for å tilfredsstille flomforsikring kjøpskrav dersom polisen oppfyller definisjonen av «privat flomforsikring ”Som angitt i forskriften (obligatorisk aksept).

På denne måten, hvor mye flomforsikring kan en utlåner kreve?

Det maksimale forsikringsbeløpet som er tillatt ved lov for en NFIP -policy er $250, 000 for strukturen. Innholdsdekning er valgfri - det kreves ikke av utlåner - men det koster ekstra (og er begrenset til $100, 000 ).

Tilsvarende, hva er kravene til flomforsikring? Føderal lov sier at boliglån støttet av regjeringen må ha flomforsikring hvis boligene ligger i Special Oversvømmelse Hazard Areas (SFHA). Du må få dekket et beløp som tilsvarer eiendommens ombyggingskostnad eller maksimal dekningsgrense som er tilgjengelig for deg.

I forhold til dette, hva er minimumsbeløpet for flomforsikring en utlåner må kreve på en bygning som ligger i en SFHA?

Krav til flomforsikring $250 000 for boligeiendomsstrukturer og $100 000 for personlig innbo. $ 500 000 for ikke-boligstrukturer og $ 500 000 for innhold.

Kan en långiver avstå fra flomforsikring?

Det obligatoriske kjøpet av flomforsikring kravet er basert på strømmen oversvømmelse kart; altså, a utlån institusjon kan ikke frafalle de flomforsikring krav basert på en CLOMR.

Anbefalt: