Er Meguiars Ultimate et tetningsmiddel?
Er Meguiars Ultimate et tetningsmiddel?

Video: Er Meguiars Ultimate et tetningsmiddel?

Video: Er Meguiars Ultimate et tetningsmiddel?
Video: БОЛЬШОЙ ТЕСТ MEGUIARS. КАК МАГА В ДЕЛЕ? 2024, April
Anonim

Meguiar's Ultimate Flytende voks (ULW) er en stor forbedring i forhold til syntetisk Tetningsmasse 2.0 (M21) hvis du er ute etter en mer aggressiv og holdbar vannadferd. Begge er også helsyntetisk maling tetningsmasse . Hold deg til en dobbeltvirkende polermaskin for påføring av voks og tetningsmasse eller påfør for hånd.

Herav, er Meguiars Ultimate Liquid Wax et tetningsmiddel?

M21/NXT 2.0 og Ultimate flytende voks er 100% tetningsmasse , Nei voks i en av dem. M20 er en blanding av syntetiske stoffer og noen naturlige stoffer. M20 er en lys renere hybrid, M21 er en etterbehandling tetningsmasse , ingen rengjøringsevner. Ultimate flytende voks er den mest holdbare, beste beskyttelsen av gruppen i henhold til Meguiarer.

hva brukes Meguiars ultimate compound til? Meguiar's Ultimate Compound er den ultimat malingsrens for å fjerne defekter under overflaten som lett til moderat oksidasjon, riper, vannflekker og flekker.

Og hvor lenge varer Meguiars Ultimate rask finish?

Rask finish går veldig lett (ca. 10 minutter til gjøre bilen ovenfor), fyller anstendig og holder i 3-6 måneder selv med dårlig vedlikehold.

Er Meguiars Ultimate Liquid Wax bra?

Meguiars syntetiske polymerer gjør en god jobben med å avvise vann og gjøre smuss og insekter lettere å rydde opp. Holdbarhet og lang levetid er imidlertid blandede. Påført riktig kan du enkelt få et lag på seks måneder, men den voks lag er ikke like lett å lage så lenge som tradisjonell carnauba vokser.