Hva er Njpliga?
Hva er Njpliga?

Video: Hva er Njpliga?

Video: Hva er Njpliga?
Video: Hva er videomarkedsføring 2024, Kan
Anonim

New Jersey Property-Liability Insurance Guaranty Association

Den ble opprettet for å gi et sikkerhetsnett for forsikringstakere og skadelidende i insolvente skadeforsikringsselskaper ved å gi lovfestede fordeler til forsikrede og skadelidte i slike insolvente selskaper.

Hva dekker Njpliga dessuten?

Ikke-sjåfører som gjøre ikke har en bosatt slektning med bilforsikring og er skadet i en bilulykke, sannsynligvis som fotgjenger eller syklist, kan søke om et fond kjent som New Jersey Property Liability Insurance Guaranty Association ( NJPLIGA ) til dekke deres medisinske regninger, men det er strenge kvalifikasjonskrav for

Videre, hva er Njpliga -avgiften? Ordren tillater medlemsforsikringsselskaper som har betalt sin vurdering i 2019 å pålegge en tilleggsavgift i et beløp som ikke skal overstige 0,6% på retningslinjer som utstedes eller fornyes tirsdag 10.

Spørsmålet er deretter hva står Njpliga for?

New Jersey Property-Liability Insurance Guaranty Association

Hva er NJ Pliga?

New Jersey Eiendomsforsikring Garantiforening ( NJ PLIGA ), som ble opprettet ved statlig lov i 1974, er Marys sikkerhetsnett i denne situasjonen. De NJ PLIGA gebyret på regningen gir en pool av penger til å betale krav (til forsikringstakere og skadelidte) i tilfelle et forsikringsselskap blir insolvent.

Anbefalt: