Er kyststigning i nøytral ulovlig?
Er kyststigning i nøytral ulovlig?

Video: Er kyststigning i nøytral ulovlig?

Video: Er kyststigning i nøytral ulovlig?
Video: ETTEKIRJUTUSED 2024, April
Anonim

Det er ikke ulovlig . Imidlertid var det på et tidspunkt. Loven fra 1937 sa: Coasting . – Føreren av et motorkjøretøy ved kjøring i nedoverbakke skal ikke kjøre med girene til et slikt kjøretøy inn nøytral.

Her er kysten i nøytral dårlig?

Hvis du er på farten Med en automatgir er alt du gjør det samme som når du gir en manuell girkasse. Den kan ikke skade boksen hvis motoren går og transmisjonspumpen din fungerer. Det er greit å sette inn en automat nøytral så lenge motoren går.

I tillegg, er kjøring i nøytral ulovlig? Hvor det kan virke som forvirringen kommer fra er at det er det ulovlig i de fleste jurisdiksjoner til kyst mens du er i nøytral ; du kan bare skifte til nøytral mens du beveger deg hvis du bytter mellom gir. Derfor praksis med å skifte til nøytral når du nærmer deg et stopplys er forbudt i mange stater kjøring lover.

Spørsmålet er deretter, er frikjøring i nøytral dårlig for manuell?

Dessverre ikke - Coasting kan være farlig og frikjøring sparer ikke drivstoff. Hvis du er ny i å kjøre bil og leser dette, frikjøring er når du kjører med clutchen skjøvet inn, eller har girspaken inn nøytral - eller begge. Dette kobler motoren fra hjulene.

Er frikjøring ulovlig?

Coasting er ikke direkte ulovlig mot loven. Omstendigheter i en situasjon kan imidlertid føre til påtale pga frikjøring.

Anbefalt: